Përfaqësuesi i Platformës PRIZM, një nga iniciativat fituese për Komunën e Prizrenit, gjatë Shkollës së Diasporës në Kosovë, të shtunën 07.04.2018 ishte mysafir në Emisionin e Mëngjesit, ku foli më shumë për Platformën, projektet tjera fituese të dalura nga Shkolla e Diasporës në Kosovë, dhe planet për të ardhmen.

Videon e plotë mund ta ndiqni më poshtë.